brewhouse

BossMan2023

Pyynikin Brewhouse avautuu Jyväskylän Kolmikulmaan kesällä 2024

olutravintola, ravintola, ruokaravintola

Jyväskylän Kolmikulmaan kohoaa kesällä 2024 uusi kohtaamispaikka, kun Pyynikin Brewhouse avaa ovensa heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Intohimosta laadukkaaseen olueen ja rohkeaan ruokaan syntynyt panimoravintola tarjoilee herkullisia makuja viikon jokaisena päivänä aina lounaasta iltamyöhään.

Pyynikin Brewhouse on enemmän kuin olutravintola – se on kokoontumispaikka, jossa yhdistyvät huippulaatuiset oluet, rento ilmapiiri, rehti ruoka ja tinkimätön palvelu. Ravintolan olutvalikoima hämmästyttää määrällään ja laadullaan. Tarjolla on panimoiden parhaimpia tuotteita ja tynnyreissä porisee Pyynikin uutuuksia. Hanoista virtaa lähes 20 erilaista olutlaatua, ja pulloista löytyy vielä runsaasti lisää vaihtoehtoja. Kokonaisuuden kruunaavat loppuvuodesta aukeavan ravintolan oman panimon erikoisuudet. Jyväskyläläiset ravintola-asiakkaat saavat myös oman räätälöidyn oluen, jonka nimi ja tyyppi paljastetaan panimon avauksen yhteydessä.

Rehti ja rouhea ruokalista mukailee kattavaa olutvalikoimaa ja tarjoaa kiinnostavia makuyhdistelmiä.

Oluen rooli on vahva niin ruoan valmistuksessa kuin valmista annosta nauttiessakin. Menussa on myös ajateltu paikallisuutta mm. Lutakon Ribsit annoksen muodossa, josta odotetaan modernia klassikkoa mutkattoman ruuan ystäville.

Kesäisin laadukkaan oluen ja herkullisen ruoan liitosta voi nauttia yhdellä Jyväskylän komeimmista terasseista. Asiakaspaikkoja uudessa ravintolassa on sisällä 200 ja terassilla 140 ja ravintolassa oleva 16 hengen kabinetti soveltuu niin virallisiin kokouksiin kuin rennompiin illanviettoihinkin

NoHo Partners Oyj

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni ja pohjoiseurooppalaisen ravintolamarkkinan luova uudistaja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana Nasdaq Helsinkiin listautunut yhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan.Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 300 ravintolaa Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Sveitsissä. Tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Sea Horse, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Friends & Brgrs, Campingen, Cock’s & Cows ja Holy Cow!. NoHo Partners työllistää sesongista riippuen noin 2 800 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna, ja yhtiön liikevaihto vuonna 2023 oli n. 370 miljoonaa euroa. NoHo Partnersin visiona on olla Pohjois-Euroopan johtava ravintolayhtiö. Lisätietoja osoitteessa noho.fi.


Vastaa