BossMan2023

Gastro Café Lavanderia avasi ovensa Fiskarsissa

palvelu, ravintola

Gastro Café Lavanderia avasi ovensa Fiskarsissa – Ystävyys ja yhteinen intohimo ruoanlaittoon loivat uuden ravintolan

Lavanderian yrittäjät, ystävykset Guilherme ja Juha, tutustuivat Fiskarsissa ruokamarkkinoilla töiden merkeissä. Ruoka ja retket syksyiseen sienimetsään ovat yhdistäneet heitä jo pitkään, ja nyt heitä yhdistää myös yhteinen ravintola. Gastro Café Lavanderia toimii perinteikkäässä, punatiilisessä, 1860 rakennetussa Fiskarsin vanhassa pesulassa. Nimi Lavanderia tarkoittaa pesulaa portugaliksi, joka on toisen yrittäjän äidinkieli.

Taustat ja osaaminen

Guilherme Guise on kokenut kokki ja pâtissier, joka tuo mukanaan vankan taustan huippukeittiöistä sekä tuulahduksen brasilialaista sykettä. Juha Järvinen puolestaan omaa laajan kokemuksen kokkina ja ravintoloitsijana. Yhdessä tämä dynaaminen kaksikko haluaa luoda Lavanderiasta ainutlaatuisen ja viihtyisän ravintolan, jonne tekee mieli palata kerta toisensa jälkeen.

Ruokailuelämykset ja ilmapiiri

Gastro Café Lavanderia tarjoaa klassisia kahvilatuotteita, erikoistuen konditoriaherkkuihin, mutta myös grillattuja hapanjuurileipiä ja ruokaisia salaatteja. Kaikki tuotteet valmistetaan omassa keittiössä, korkean laadun ja tuoreuden takaamiseksi. Gastro cafesta löytyy myös laadukkaat erikoiskahvit ja kattavat anniskeluoikeudet ja tietenkin paikalliset Fiskarsin Panimon, Ägräs Distilleryn ja Noita Wineryn juomat. Lavanderiaan kannattaa tulla myös maistelemaan cocktaileja sekä alkoholittomia mocktaileja.

Lavanderia tarjoaa vierailijoilleen herkullisia makuelämyksiä ja lämpimän ilmapiirin, joka heijastaa perustajiensa ammattitaitoa ja intohimoa ruuanlaittoon. Ravintolassa korostetaan tuoreita ja lähituotettuja raaka-aineita, sesonkien parhaita makuja ja huolella valmistettuja annoksia, jotka vievät kielen mennessään.

Tapahtumat ja elämykset

Vaihtuvat ja monipuoliset taidenäyttelyt, runoillat ja muut tapahtumat ovat keskeinen osa Lavanderian toimintaa. Gastro Café Lavanderian tila soveltuu erinomaisesti myös yritys- ja yksityisten juhlien sekä tapahtumien järjestämiseen.

Wallu Valpion Kesäterassiklubi

Kesäkuun alussa Gastro Café Lavanderian terassilla käynnistyy Wallu Valpion Kesäterassiklubi, joka tarjoaa livemusiikkia perjantaisin aina elokuun loppuun saakka. Tiedossa on huippuartistia huippuartistin perään! Wallun järjestää Kesäterassiklubia nyt jo kolmatta kesää Fiskarsin huikeissa maisemissa.

7.6. MARJO LEINONEN TRIO 14.6. JAKE AND RAMBLING BLADE 21.6. KNUCKLEBONE OSCAR 28.6. PEKKA NISU 3.7. TOMMI LÄNTINEN DUO 5.7. NIEMINEN & LITMANEN 10.7. SHE’S LEAVING HOME plays BEATLES 12.7. VILLE HÄRKÖNEN plays SUOMI-ISKELMÄ 17.7. TYTTI METSÄ & JANNE HAAVISTO DUO / DJ BROTHER SHUBIE 19.7. LIISA AKIMOF 24.7. FOX CONFESSION 26.7. DJ TIXA 31.7. SIIRI NORDIN DUO 2.8. HARMANDO 9.8. NIINA ANNIKA DUO 16.8. THE HIGH TYDES 23.8. J. HEARTHILL TRINITY 30.8. ONNEN NELIAPILAT plays BADDING/AGENTS /  SIIVET

Tervetuloa kokemaan uuden Gastro Café Lavanderian taika Fiskarsin ruukin sydämessä!

Gastro Café Lavanderia

cafe@lavanderia.fi
+358 503615785

https://www.lavanderia.fi

Lavanderia Gastro Cafe
Hälleforsintie 1

10470 FISKARS


Vastaa