BossMan2023

Restel Oy: Makaronitehdas uudisti konseptiaan ja lanseeraa uuden salaattivalikoiman

ravintola, ruoka, ruokaravintola

Makaronitehdas -ravintolat ovat tunnettuja käsintehdystä laadukkaasta tuorepastavalikoimastaan ja nyt ruokalista laajenee herkullisiin salaatteihin. Kaikki ruoka-annokset ovat jatkossa saatavilla myös pienemmässä koossa alkuruokana, jolloin erilaisten makujen maistelu onnistuu helposti.

Makaronitehdas ravintoloiden ruokalista uudistuu torstaina 27.6. Listalle on lisätty kaksi eri annoskokoa sekä suunniteltu uusia ruokaisia ja maistuvia salaatteja. Salaatit ovat oiva kevyempi vaihtoehto tuorepastojen rinnalle.

”Usein ruokalistaa katsoessa tulee vastaan valinnan vaikeus. Tekisi mieli kokeilla uutta, mutta tuttu ja herkulliseksi koettu annos myös houkuttelee. Ratkaisimme nyt tämän ongelman annoskokoja lisäämällä. Asiakas voi nyt valita oman makumatkansa, herkutella alkuruoaksi salaatilla ja pääruoaksi pastalla – tai toisinpäin. Ruokalistalta voi myös valita useampia alkuruokakokoisia annoksia maisteltavaksi, yksin tai yhdessä.” – kertoo Makaronitehdas -ravintoloiden ketjupäällikkö Nea Kääriäinen.

Uusissa salaateissa on pohjana talon oma salaattipohja, joka sisältää muun muassa lehtikaalta, punasipulia, bataattia ja vaaleaa balsamicoa. Täytteiksi ovat valikoituneet suosikit Pil Pil ravut ja tutut antipastoherkut oliiveista Parman kinkkuun. Uusia makuja ovat Lammas-Aioli, Sambal-Kana, ja Vegepulla-Aioli. Valikoimasta löytyy taatusti jokaiselle jotakin, unohtamatta ruoka-annoksien makuja täydentäviä laadukkaita viinejä. Makaronitehtaita löydät pääkaupunkiseudulta, Turusta sekä Hangosta.

MAKARONITEHDAS

Makaronitehtaassa keskitymme yhteen asiaan: Tekemään Suomen parasta ja tuoreinta pastaa. Lisäaineettoman pastan viimeistelemme herkullisilla lisukkeilla, pastakastikkeilla sekä erilaisilla makkaroilla. Pastan tekeminen on meille vakava asia, josta palkintona on asiakkaidemme iloiset ilmeet.

RESTEL OY Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, joka työllistää sadoissa ravintoloissaan tuhansia alan ammattilaisia. Resteliin kuuluvat BURGER KING®, Taco Bell, Rax Pizzabuffet, Wanha Mestari, Hemingway’s, Classic Pizza ja Makaronitehdas -ravintolaketjut sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.


Yksi kommentti artikkeliin ”Restel Oy: Makaronitehdas uudisti konseptiaan ja lanseeraa uuden salaattivalikoiman”

Vastaa