Ravintola Passio yllättää vuosikymmenenkin jälkeen
Helsingissä sijaitseva ravintola Passio juhlii huhtikuun 5. päivä merkittävää 10 vuoden taivaltaan. Tämä ainutlaatuinen ravintola, joka sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa, on tunnettu intohimostaan pohjoismaiseen ruokakulttuuriin sekä ranskalaiseen keittiötyyliin. Passio on onnistunut … Lue lisää
Messukeskus: Kokkiopiskelijat näyttivät taitonsa kovassa puristuksessa Gastro Helsinki -messuilla
Ravintola-alan opiskelijoille suunnattu, jo kolmatta kertaa järjestetty Mestarikoulu-kilpailu käytiin Gastro Helsinki -messuilla 13.3. ja 14.3. Helsingin Messukeskuksessa. Kilpailun järjesti Food Camp Finland. Voiton veivät Jenni Poola ja Kuro Tomperi Espoon … Lue lisää
Tunnettuja suomalaisia kokkeja: Aki Wahlman
Aki Wahlmanin ura Aki Wahlman on suomalainen kokki, joka on tunnettu monipuolisesta osaamisestaan ruoanlaiton saralla. Hän on työskennellyt useissa eri rooleissa ravintola-alalla, mukaan lukien keittiömestari, kouluttaja ja kirjailija. Wahlman on … Lue lisää
Tunnettuja suomalaisia kokkeja: Tomi Björck
Tomi Björckin ura Tomi Björck on yksi Suomen tunnetuimmista kokeista, ja hän on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Björck on syntynyt Turussa vuonna 1978, ja hän … Lue lisää
Tunnettuja suomalaisia kokkeja: Henri Alen
Henri Alenin ura Henri Alén on yksi Suomen tunnetuimmista kokeista. Hän on syntynyt vuonna 1974 ja aloitti uransa jo nuorena. Alén on työskennellyt useissa arvostetuissa ravintoloissa sekä kotimaassa että ulkomailla. … Lue lisää
Tunnettuja suomalaisia kokkeja: Jyrki Sukula
Elämäkerta ja ura Jyrki Sukula on suomalainen kokki ja televisiopersoona, joka on tullut tunnetuksi erityisesti ruokaan liittyvien televisio-ohjelmien kautta. Hän syntyi 3. toukokuuta 1961 Porissa ja on koulutukseltaan kokki. Sukula … Lue lisää