Sirly Ylläsjärvi: Kolmen ravintolan omistaja Lapissa
Sirly Ylläsjärvi on omistautunut luomaan elämyksiä, jotka jäävät asiakkaiden mieleen pitkäksi aikaa. Hänen kolme ravintolaansa – Boutique-hotelli Aurora Estate, Elsa ja Ulda – kertovat tarinaa Lapin puhtaista raaka-aineista, rikkaasta kulttuuriperinnöstä … Lue lisää
Michelin-ravintola Vår ajattelee ruuanvalmistuksen uusiksi – lautaselle pääsevät myös kalan posket, evät ja kieli
Porvoolainen ravintola Vår tunnetaan siitä, että se tarjoilee ennakkoluulottomasti kalan kieltä, eviä ja poskia siinä missä fileetäkin. Vårin tapa hyödyntää kalaa on ainutlaatuinen, mutta lopputulos on vaatinut valtavan määrän taustatyötä … Lue lisää
Jordnær ja RE-NAA palkittiin kolmella MICHELIN-tähdellä MICHELIN Guide Ceremony Nordics 2024 -tapahtumassa
MICHELINillä on ilo julkistaa uusi ravintolavalikoima The MICHELIN Guide Nordic Countries 2024 -oppaaseen. Tämän vuoden palkinnonsaajat julkistettiin Savoy-teatterissa Helsingissä järjestetyssä seremoniassa. Pohjoismaiden opas kattaa ravintolat Tanskassa, Suomessa, Islannissa, Norjassa ja … Lue lisää
Hans Välimäki ja Arto Rastas tiimeineen avaavat jo kolmannen ravintolan vuoden sisään – Bouchon Carême avautuu ikoniseen osoitteeseen Helsingin Aleksanterinkadulle
Helsinkiläiset ranskalaisen keittiön ystävät ja kulinaristit saavat elokuussa uuden kohtauspaikan, kun Hans Välimäen ja Arto Rastaan uusin ravintola, Bouchon Carême, avaa ovensa ikonisessa osoitteessa Aleksanterinkatu 13. Bouchon Carêmen tarina sai … Lue lisää
Tulevaisuuden hotellielämys meren äärellä – Katajanokan korkeatasoinen Solo Sokos Hotel Pier 4 avautuu elokuussa
Katajanokan Laituri on työeläkeyhtiö Varman ja Stora Enson rakennushanke, johon tulee tilat muun muassa Stora Enson pääkonttorille ja korkeatasoiselle Solo Sokos Hotel Pier 4 -hotellille ravintoloineen. Puusta valmistuva rakennus on … Lue lisää
Ravintola Passio yllättää vuosikymmenenkin jälkeen
Helsingissä sijaitseva ravintola Passio juhlii huhtikuun 5. päivä merkittävää 10 vuoden taivaltaan. Tämä ainutlaatuinen ravintola, joka sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa, on tunnettu intohimostaan pohjoismaiseen ruokakulttuuriin sekä ranskalaiseen keittiötyyliin. Passio on onnistunut … Lue lisää
Messukeskus: Kokkiopiskelijat näyttivät taitonsa kovassa puristuksessa Gastro Helsinki -messuilla
Ravintola-alan opiskelijoille suunnattu, jo kolmatta kertaa järjestetty Mestarikoulu-kilpailu käytiin Gastro Helsinki -messuilla 13.3. ja 14.3. Helsingin Messukeskuksessa. Kilpailun järjesti Food Camp Finland. Voiton veivät Jenni Poola ja Kuro Tomperi Espoon … Lue lisää
Tunnettuja suomalaisia kokkeja: Aki Wahlman
Aki Wahlmanin ura Aki Wahlman on suomalainen kokki, joka on tunnettu monipuolisesta osaamisestaan ruoanlaiton saralla. Hän on työskennellyt useissa eri rooleissa ravintola-alalla, mukaan lukien keittiömestari, kouluttaja ja kirjailija. Wahlman on … Lue lisää
Tunnettuja suomalaisia kokkeja: Tomi Björck
Tomi Björckin ura Tomi Björck on yksi Suomen tunnetuimmista kokeista, ja hän on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Björck on syntynyt Turussa vuonna 1978, ja hän … Lue lisää
Tunnettuja suomalaisia kokkeja: Henri Alen
Henri Alenin ura Henri Alén on yksi Suomen tunnetuimmista kokeista. Hän on syntynyt vuonna 1974 ja aloitti uransa jo nuorena. Alén on työskennellyt useissa arvostetuissa ravintoloissa sekä kotimaassa että ulkomailla. … Lue lisää