piiroinen

BossMan2023

Helsinki Rock and Roll Oy:n uusi tapahtumaravintolatoiminnan johtaja on Toni Piiroinen

ravintola, ravintolaviihde

Helsingin Rock and Roll Oy saa uuden tapahtumaravintolatoiminnan johtajan, kun Toni Piiroinen aloittaa tehtävässään 5.7.2024.

Helsingin Rock and Roll Oy vastaa Helsingin keskustassa sijaitsevien Tavastia– ja Semifinal-klubien sekä Ravintola Ilveksen toiminnasta. Lisäksi yhtiö tuottaa ravintolapalveluita tapahtuma-alan muille toimijoille kuten Bolt Arenalle, Pori Jazzeille, Provinssille, Ruisrockille ja Tuska-festivaalille. Yhtiön liikevaihto vuonna 2023 oli 15,1 miljoonaa euroa.  

HRR Oy:n uudella tapahtumaravintolatoiminnan johtajalla Toni Piiroisella on 15 vuoden monipuolinen kokemus ravintolatoiminnasta urheilun ja viihteen parissa. Intohimoisella ja ammattitaitoisella otteella hän on ollut merkittävissä rooleissa erilaisissa suurtapahtumissa sekä vastannut yhden Suomen suurimman ravintolan operatiivisesta johtamisesta.

Uteliaisuudella ja innovatiivisella asenteella on ollut iso merkitys Piiroisen urakehityksessä. Hänet tunnetaan mutkattomana ja suorasanaisena johtajana, jonka arvoissa loistaa henkilöstön hyvinvointi, kannattava sekä tehokas toiminta, laatua unohtamatta.

”Tapahtumamaailma on vienyt mukanaan ja on upeaa olla tulevaisuudessa osa näin legendaarista organisaatiota. Yrityksen on kehityttävä ja olen valmis ottamaan tulevat haasteet vastaan” Toni Piiroinen toteaa.

”Olemme todella tyytyväisiä rekrytointiprosessin lopputulokseen ja toivotamme Tonin lämpimästi tervetulleeksi tiimiin! Odotamme yhteistyön alkua ilolla ja innostuksella”, sanoo Helsingin Rock and Roll Oy:n toimitusjohtaja Mari Hatakka.

Piiroinen tulee vastaamaan Helsinki Rock and Roll Oy:n tapahtumaravintolatoiminnan taloudesta, operatiivisen toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä sekä kumppanuuksista yhdessä tiiminsä kanssa. Piiroisen tiimi koostuu kokeneesta moniammatillisesta osaajajoukosta. Piiroinen pääsee antamaan panoksensa myös venue-toiminnan kehittämiseen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien analysointiin.


Vastaa