BossMan2023

Kerrytä S-ryhmän Bonusta Moin liittymillä

bonus, liittymä, puhelinliittymä

Suomalainen Moi Mobiili tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kerryttää S-ryhmän Bonusta puhelinliittymänsä kautta. Tämä ainutlaatuinen yhteistyö S-ryhmän kanssa on erinomainen tapa yhdistää päivittäiset mobiilipalvelut ja asiakasomistajuuden edut.

Näin kerrytät Bonusta Moin liittymillä

Bonuksen kerryttäminen Moin liittymillä on sujuvaa ja helppoa. Uudet asiakkaat voivat liittyä Moi Mobiilin asiakkaiksi nopeasti osoitteessa moi.fi. Rekisteröitymisen jälkeen asiakkaat kirjautuvat Mun Moi -asiakasportaaliin ja liittävät S-Etukorttinsa omiin tietoihinsa, aloittaen näin Bonuksen kertymisen.

Bonusta kerryttävät Moin palvelut

Moi Mobiilin asiakkaana saat Bonusta seuraavista palveluista:

  • Mobiililiittymien kuukausimaksut.
  • Kotimaan normaalihintaiset puhelut.
  • Teksti- ja multimediaviestit.
  • Kotimaan datasiirto.

Nämä ovat tärkeitä ja usein käytettyjä palveluja, joilla Bonuksen kertyminen on vaivatonta.

Ei Bonusta näistä palveluista

Tietyt Moi Mobiilin palvelut eivät kerrytä Bonusta. Näitä ovat esimerkiksi:

  • Palvelunumeroiden puhelut.
  • Mobiilimaksut.
  • Ulkomaan viestintä ja datan käyttö.
  • Asiakaspalvelun ja kansainvälisten puheluiden maksut.

Bonuksen maksuehdot

Jotta Bonusta kertyisi, on tärkeää, että Moille maksetut laskut suoritetaan ajallaan. Näin varmistetaan, että Bonusta kertyy oikein ja ajantasaisesti.

Moi Mobiilin palvelun laatu

Moi Mobiili on tunnettu kilpailukykyisistä hinnoistaan ja laadukkaasta asiakaspalvelustaan, mikä tekee siitä suositun valinnan monille suomalaisille. Bonuksen kerryttäminen on lisäetu, joka tuo lisäarvoa asiakkaille.

Liity Moi Mobiiliin ja aloita Bonuksen kerryttäminen

Liittyminen Moi Mobiilin asiakkaaksi on helppoa: käy osoitteessa moi.fi, valitse haluamasi liittymä ja täytä tarvittavat tiedot. Aktivoinnin jälkeen voit heti aloittaa Bonuksen kerryttämisen.

Yhteenveto

Moi Mobiilin avulla voit yhdistää päivittäiset mobiilipalvelut ja S-ryhmän Bonuksen kerryttämisen. Tämä tuo taloudellista hyötyä ja lisäarvoa arkeesi. Valitsemalla Moi Mobiilin, hyödyt mobiilipalveluistasi samalla kun kerrytät Bonusta.


Vastaa