BossMan2023

Helsingin Rock and Roll Oy:n uusi toimitusjohtaja on Mari Hatakka ja ravintolatoimenpäällikkö on Kaisa Laulajainen

ravintola

Helsingin Rock and Roll Oy saa uuden toimitusjohtajan 1.1.2024 alkaen, kun Mari Hatakka aloittaa tehtävässä Juhani Merimaan ja Pekka Görmanin siirtyessä eläkkeelle operatiivisesta liiketoiminnasta. Kaisa Laulajainen aloitti elokuussa 2023 Tavastia-klubin, Semifinalin sekä Ravintola Ilveksen ravintolatoimenpäällikkönä. 

Helsingin Rock and Roll Oy vastaa Helsingin keskustassa sijaitsevien Tavastia- ja Semifinal-klubien sekä Ravintola Ilveksen toiminnasta. Lisäksi yhtiö tuottaa ravintolapalveluita tapahtuma-alan muille toimijoille kuten Bolt Arenalle, Pori Jazzeille, Provinssille, Ruisrockille ja Tuska-festivaalille. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 12,1 miljoonaa euroa.  

Uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Hatakka on koulutukseltaan filosofian tohtori sekä vastavalmistunut kauppatieteiden maisteri. Työhistorian osalta hänellä on monipuolinen kokemus kulttuurialalta muun muassa Tiketin myyntijohtajana, Flow Festivalin markkinointipäällikkönä, Lippupisteen myyntijohtajana ja Espoon kulttuuritalojen ja -palveluiden kulttuuripalvelupäällikkönä.  

Hatakalla on lisäksi artistitaustaa useasta yhtyeestä kuten Topi Sorsakoski & Agents, Leningrad Cowboys ja Laika & Cosmonauts, joissa hän on toiminut taustalaulajana ja -tanssijana. Hän kuvaa tunnesidettään Tavastiaan erityisen vahvaksi artistitaustansa vuoksi, sillä Hatakan ensiesiintyminen Topi Sorsakoski & Agents ja Laika & Cosmonauts yhtyeissä oli nimenomaan Tavastialla.   
 
On mieletön kunnia päästä johtamaan Suomen tunnetuinta rock-klubia. Tavoitteenani on jatkaa ikonisen klubin perinteitä ja sen ainutlaatuista suhdetta artisteihin yhdessä tiimin kanssa. Odotan myös innolla, että pääsen hyödyntämään vastuullisen liiketoiminnan johtamisen tuoreita oppejani Tavastian ja koko HRR Oy:n hyväksi, Hatakka kommentoi.  

– Livemusiikin kenttä on minulle erityisen rakas ja läheinen, joten on hienoa työskennellä sen eteen. Haluan varmistaa, että tulevaisuudessakin Tavastia on Suomen kiinnostavin keikkapaikka ja se pystyy vastaamaan yleisön toiveisiin ja odotuksiin maailman muuttuessa, Hatakka täydentää.  

HRR Oy:n perustajien Juhani Merimaan ja Pekka Görmanin jäädessä pois operatiivisista tehtävistä yhtiö käynnisti perusteellisen strategiaprosessin, jonka tuloksena yhtiö päätti uusia ja vahvistaa organisaatiotaan muun muassa rekrytoinneilla.  

– Yhtiöllä on pitkä ja kunniakas historia ja uskonkin, että näillä toimenpiteillä ja valinnoilla meillä on sekä kykyä että tahtoa kohdata tulevaisuuden haasteet ja samalla säilyttää perinteinen asemamme suomalaisessa musiikkikentässä, Juhani Merimaa kommentoi. 

– On suuri kunnia, että Mari Hatakka on ottanut tehtävän vastaan ja olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme. Hatakka on erittäin monipuolinen kulttuurialan osaaja, joka on alalla tunnettu ja pidetty henkilö. On hienoa saada hänet mukaan osaksi yhtiötämme. Uskomme, että Tavastialla on upea tulevaisuus monipuolisten ja ansioituneiden työntekijöiden ansiosta. 

Juhani Merimaa ja Pekka Görman jatkavat HRR Oy:n hallituksessa Ja Nina Hartikainen jatkaa liiketoimintajohtajana.  


Vastaa