Burger King

BossMan2023

BURGER KING® saapuu Kokkolaan – uusi ravintola avataan loppuvuodesta

palvelu, ravintola, ruokaravintola, takeaway

Liekillä grillatut hampurilaiset saapuvat pian myös Kokkolaan! BURGER KING® avaa ensimmäisen ravintolansa Keski-Pohjanmaalle loppuvuoden aikana – Kokkolaan avautuva BURGER KING® on ketjun 64. ravintola Suomessa.

Ravintolan sijainti Terminaalikadulla valtatie 8 läheisyydessä toimii loistavasti pysähdyspaikkana ravintolan autokaistan ansiosta. Ravintola pyrkiikin tekemään ruuan hakemisen matkan varrelta mahdollisimman helpoksi ­– Burger Kingin sovelluksella ruuan tilaaminen onnistuu kätevästi ennakkoon, ja tarvittaessa appilla saa myös tilattua ruuat suoraan kotiin.

”Suomalaiset ovat ottaneet liekillä grillatut, asiakkaan makuun valmistetut hampurilaiset sekä muut herkulliset tuotteemme omikseen ja niiden perään on kyselty paljon Kokkolan suunnalta. Olemme iloisia, kun pääsemme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin ja avaamaan kovasti odotetun ravintolan Kokkolaan”, kertoo Burger Kingin Suomen liiketoimintajohtaja Siru Kalpio.

Take away -tilausten lisäksi uusi ravintola pyrkii vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin laajalla tuotevalikoimalla ja asiakaskapasiteetilla. Uuden konseptin mukaisessa Burger King -ravintolassa tulee olemaan yhteensä noin 50 asiakaspaikkaa, joten tilaa riittää myös paikan päällä ruokaileville asiakkaille.

Ravintolan tarkasta avaamisajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin. Kokkolan oman Kingijengin rekrytointi aloitetaan elokuun aikana ja tavoitteena on rekrytoida 40-50 työntekijän palveluhenkinen ja innokas tiimi.


Vastaa