BossMan2023

Paulig PRO lanseeraa ravintola-alalle uudet innovatiiviset snacksit

ruoka

Santa Maria Snack Bases -tuotteet vastaavat snacksien kasvavaan kysyntään ravintola-alalla tarjoten edullisia ja inspiroivia makuelämyksiä.   

Santa Maria Snack Bases -tuotteet toimitetaan kuivatussa muodossa, ja ne laajenevat friteerattaessa jopa viisinkertaisiksi. Tuotteita voi valmistaa haluttu erä kerrallaan, jolloin asiakkaille voi tarjota aina tuoreet, herkulliset snacksit. Lisäämällä tuotteisiin valitsemasi mausteet, voit luoda yrityksellesi omat, ainutlaatuiset snacksit. 
 
Asiakkaamme haluavat lisätä oman silauksensa ruokiin ja juomiin, ja innovatiiviset Santa Maria Snack Bases -tuotteet tarjoavat siihen loputtomia mahdollisuuksia. Mausta ne vain suosikkimausteillasi. Tarjoa esimerkiksi Lentil Waves -linssisipsipohjaisia Golden Chipsejä kurkumalla ja suolalla maustettuna tai valmista Corn Cones -maissilastuista makeita snacksejä lisäämällä jauhettua kanelia ja tomusokeria. Uusien Snack Bases -tuotteiden ansiosta vain mielikuvitus on rajana”, kertoo Pauligin keittiömestari Petteri Kanerva

Sekä Corn Cones -maissilastuja että Lentil Waves -linssisipsejä voidaan tarjoilla baaripurtavina, lisukkeina tai täytteinä, dippien kera tai vaikka Caesar-salaatissa, keitoissa tai hampurilaisissa. Ja koska molemmat tuotteet ovat vegaanisia ja gluteenittomia, jokainen asiakas on potentiaalinen ostaja.  

Toisin kuin esim. ranskalaisia, Snack Bases -tuotteita ei tarvitse säilyttää kylmässä tai pakkasessa. Koska ne laajenevat jopa viisinkertaisiksi kypsennettäessä, myös kuljetus ja varastointi on tehokkaampaa ja kestävämpää. Tuotteet ovat saatavilla viikosta 18 alkaen. 

PAULIG PRO 

Paulig PRO tuo Pauligin brändit, tuotteet ja palvelut ammattilaismarkkinoille. Tarjontaan kuuluu ravintoloille, kahviloille, kouluille, terveydenhuoltoon ja työpaikoille räätälöityjä konsepteja ja kokonaisia ateriaratkaisuja. www.pauligpro.com   

 
VALMISTUSOHJEET 

  1. Friteeraa 180–200 asteessa (Lentil Waves 12–15 s & Corn Cones 25–60 s) 
  2. Valuta ylimääräinen öljy pois 
  3. Mausta omaan tapaasi hienoksi jauhetuilla mausteilla tai Santa Maria -maustesekoituksilla, esimerkiksi Fajita-maustesekoituksella. Huomioithan, että mausteet tarttuvat paremmin heti paiston jälkeen. 
  4. Tarjoile kuumana tai kylmänä 

Purtavat voidaan uudelleen lämmittää mikroaaltouunissa tai lämpölampun alla.  

Jos snacksejä ei tarjoilla heti, säilytä ne kuivassa ja ilmatiiviissä astiassa.  

Snacksit soveltuvat hyvin myös take away -annoksiin. Pakkaathan tuotteen mieluummin paperiin kuin muoviin. 

TARJOILUVINKKEJÄ  

Santa Maria Snack Bases -tuotteilla on helppo luoda nimikkosnacksejä mille tahansa ravintola-, baari- tai pubikonseptille. Santa Maria -mausteiden ja -maustesekoitusten monipuolinen valikoima tarjoaa loputtomasti inspiraatiota snacksien maustamiseen. 

Hae inspiraatiota esitteestämme

Pauligista  

Paulig on perheomisteinen elintarvikeyritys, joka rakentaa uutta ja vastuullista ruokakulttuuria – sekä ihmisille että maapallolle. Pauligilta saa kaikkea maistuvaa: kahvia ja kylmiä juomia, Tex Mex- ja snacks -tuotteita, mausteita sekä kasvipohjaisia vaihtoehtoja. Yrityksen brändejä ovat Paulig, Santa Maria, Risenta, Poco Loco ja Zanuy. Vuonna 2022 Pauligin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa ja konsernin palveluksessa on 2 300 työntekijää 13 eri maassa. He kaikki panostavat lupaukseen ”For a life full of flavour”.  www.pauliggroup.com   


Vastaa