
Hans Välimäki avaa viidennen ravintolansa viiden vuoden sisään – Pariisin sykkeestä inspiroitunut Brasserie Lionne haastaa Helsingin aamiastarjonnan
Helsingin ravintolakenttä saa keväällä uuden tulokkaan, kun Brasserie Lionne avaa ovensa ikonisessa osoitteessa Pohjoisesplanadi 37.

Sirly Ylläsjärven uniikki konsepti arvosteltiin Suomen parhaaksi!
Nyt, vain vuosi myöhemmin, Elsa on valittu Suomen parhaaksi. Erityisen arvokasta tästä tunnustuksesta tekee se, että se perustuu asiakkaiden arvioihin. Asiakkaat ovat tunnistaneet ja arvostaneet juuri ne ominaisuudet, jotka tekevät tästä paikasta niin erikoislaatuisen.

Sirly Ylläsjärvi: Kolmen ravintolan omistaja Lapissa
Sirly Ylläsjärvi on omistautunut luomaan elämyksiä, jotka jäävät asiakkaiden mieleen pitkäksi aikaa. Hänen kolme ravintolaansa – Boutique-hotelli Aurora Estate, Elsa ja Ulda – kertovat tarinaa Lapin puhtaista raaka-aineista, rikkaasta kulttuuriperinnöstä … Lue lisää

Michelin-ravintola Vår ajattelee ruuanvalmistuksen uusiksi – lautaselle pääsevät myös kalan posket, evät ja kieli
Porvoolainen ravintola Vår tunnetaan siitä, että se tarjoilee ennakkoluulottomasti kalan kieltä, eviä ja poskia siinä missä fileetäkin. Vårin tapa hyödyntää kalaa on ainutlaatuinen, mutta lopputulos on vaatinut valtavan määrän taustatyötä … Lue lisää

Jordnær ja RE-NAA palkittiin kolmella MICHELIN-tähdellä MICHELIN Guide Ceremony Nordics 2024 -tapahtumassa
MICHELINillä on ilo julkistaa uusi ravintolavalikoima The MICHELIN Guide Nordic Countries 2024 -oppaaseen. Tämän vuoden palkinnonsaajat julkistettiin Savoy-teatterissa Helsingissä järjestetyssä seremoniassa. Pohjoismaiden opas kattaa ravintolat Tanskassa, Suomessa, Islannissa, Norjassa ja … Lue lisää

Hans Välimäki ja Arto Rastas tiimeineen avaavat jo kolmannen ravintolan vuoden sisään – Bouchon Carême avautuu ikoniseen osoitteeseen Helsingin Aleksanterinkadulle
Helsinkiläiset ranskalaisen keittiön ystävät ja kulinaristit saavat elokuussa uuden kohtauspaikan, kun Hans Välimäen ja Arto Rastaan uusin ravintola, Bouchon Carême, avaa ovensa ikonisessa osoitteessa Aleksanterinkatu 13. Bouchon Carêmen tarina sai … Lue lisää

Tulevaisuuden hotellielämys meren äärellä – Katajanokan korkeatasoinen Solo Sokos Hotel Pier 4 avautuu elokuussa
Katajanokan Laituri on työeläkeyhtiö Varman ja Stora Enson rakennushanke, johon tulee tilat muun muassa Stora Enson pääkonttorille ja korkeatasoiselle Solo Sokos Hotel Pier 4 -hotellille ravintoloineen. Puusta valmistuva rakennus on … Lue lisää

Ravintola Passio yllättää vuosikymmenenkin jälkeen
Helsingissä sijaitseva ravintola Passio juhlii huhtikuun 5. päivä merkittävää 10 vuoden taivaltaan. Tämä ainutlaatuinen ravintola, joka sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa, on tunnettu intohimostaan pohjoismaiseen ruokakulttuuriin sekä ranskalaiseen keittiötyyliin. Passio on onnistunut … Lue lisää

Messukeskus: Kokkiopiskelijat näyttivät taitonsa kovassa puristuksessa Gastro Helsinki -messuilla
Ravintola-alan opiskelijoille suunnattu, jo kolmatta kertaa järjestetty Mestarikoulu-kilpailu käytiin Gastro Helsinki -messuilla 13.3. ja 14.3. Helsingin Messukeskuksessa. Kilpailun järjesti Food Camp Finland. Voiton veivät Jenni Poola ja Kuro Tomperi Espoon … Lue lisää

Tunnettuja suomalaisia kokkeja: Aki Wahlman
Aki Wahlmanin ura Aki Wahlman on suomalainen kokki, joka on tunnettu monipuolisesta osaamisestaan ruoanlaiton saralla. Hän on työskennellyt useissa eri rooleissa ravintola-alalla, mukaan lukien keittiömestari, kouluttaja ja kirjailija. Wahlman on … Lue lisää